Blokvogn | Sættevogn | Påhængsvogn

Sættevogn, påhængsvogn og blokvogn bygges efter dine ønsker

Vi er din specialist inden for kundespecifikke opbygninger på sættevogn, påhængsvogn og blokvogn samt sætte- og påhængsvogn til tømmertransport. ​

Sættevogn og blokvogn på bestilling

Vi tilbyder alle former for opbygning af sættevogn og blokvogn efter dine ønsker. I tæt samarbejde med dig finder vi frem til den opbygning og de detaljer, der gør den enkelte opbygning unik for både ejer og bruger.

​​En af vores særlige kompetencer er sættevogn opbygget til medbringertruck. Vi kan tilbyde ophæng til medbringertruck både på lad, bagpå lad og under lad.

Vores chassiser er specielt konstrueret til netop at kunne modstå belastningen fra medbringertruck​en. Vores bundkonstruktion er unik med mulighed for nedbyggede skinner til medbringertrucken samtidig med, at du har en 34 pallers trailer uden generende stålramme til trucken. Kombineret med vores XL-godkendte centrallukkesystem til skydegardinerne leverer vi den optimale transportløsning til dig der kører med medbringertruck.

Vi klarer enhver opgave

Hvad enten det er opbygning på sættevogn, påhængsvogn eller blokvogn på Fyn, Sjælland eller i Jylland, er du velkommen til at kontakte os.

​Vi sætter en ære i at holde os opdaterede inden for vores felt, så vi til enhver tid kan byde ind med de rette kompetencer og den relevante know-how.

​Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på blokvogn, sættevogn eller påhængsvogn. Vi kan kontaktes på telefon 40 74 03 03 eller ved at sende os en e-mail til jep@bplatz.dk.

Du kan se eksempler på tidligere leverancer herunder.​

Service hos BP trailer A/S – mere end bare sættevogne, påhængsvogne​​ og blokvogne

BP trailer A/S er samarbejdspartner med en række førende producenter indenfor kraner, lifte, hejs, tippelad og meget mere.

​Du skal kun henvende dig ét sted, så sørger vi for, at du kan få udført garantireparationer og lovpligtige eftersyn både på din påhængsvogn, sættevogn og blokvogn samt på alle typer løfte- og hejseredskaber der måtte være monteret.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 22 30 64 40 eller send en mail til dbt@bplatz.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.